Zdravím, Žiadam unban ktory som dostal na 30dni... od Hakissa... Ospravedlnujem sa ti čo som písal ale ked dam report za rasizmus a nedostane mute no je to normálne? fakt sa ti ospravedlnujem prepáč... a ešte 30dni? Žiadam zrušenie... a dalšia vec on napiše že som napr Biely nedostane Mute ja napišem nejaku vec a ban? to je logika čechov? ako fakt neviem kde spejete ale trošku sa zamyslíme :) a Žiadam ten Unban bol neprávom kedže za uražky sa dava Mute
Edit... 30dni ani cheater nedostane a ja za slovo ... jedno? hmmmmmm
Zdravím, Žiadam unban ktory som dostal na 30dni... od Hakissa... Ospravedlnujem sa ti čo som písal ale ked dam report za rasizmus a nedostane mute no je to normálne? fakt sa ti ospravedlnujem prepáč... a ešte 30dni? Žiadam zrušenie... a dalšia vec on napiše že som napr Biely nedostane Mute ja napišem nejaku vec a ban? to je logika čechov? ako fakt neviem kde spejete ale trošku sa zamyslíme :) a Žiadam ten Unban bol neprávom kedže za uražky sa dava Mute Edit... 30dni ani cheater nedostane a ja za slovo ... jedno? hmmmmmm
Nazdar,
uvědom si co píšeš, nikdo nedá trest na nesmyslný reporty co ty píšeš a ještě bez ověření, členi AT řeší důležitější věci a tvůj report byl teprve prověřován, jestli si myslíš, že si jediný kdo zasílá reporty si na omylu.
Ty ale reporty navíc zneužíváš
Ty si začal urážet mne a vůbec mne nezajímá jestli si měl náladu či ne, není poprvé co se předvádíš na serveru a u mne si narazil, protože za mne si hráči nedovolili tolik co si dovolí na serveru teď, takové časy ale končí, jak někdo bude urážet členy AT a nebudou respektovat jejich rozhodnutí, ponesou si za to následky pouze sami. Délku trestu si určí vždy AT a ty to nějak nezměníš, naopak jestli budeš nadále provokovat, tak ti dám ban i na web abys měl nad čím přemýšlet jak ses choval k lidem, co se starají o herní server. Je až do nebe volající si stěžovat na něco, co sám děláš...
Nazdar,
uvědom si co píšeš, nikdo nedá trest na nesmyslný reporty co ty píšeš a ještě bez ověření, členi AT řeší důležitější věci a tvůj report byl teprve prověřován, jestli si myslíš, že si jediný kdo zasílá reporty si na omylu.
Ty ale reporty navíc zneužíváš
“21.9.2021 21:05:55 (REPORT) Vychodnar (114) nahlásil hráče Prosteosell (111): neriešite reporty?” Ty si začal urážet mne a vůbec mne nezajímá jestli si měl náladu či ne, není poprvé co se předvádíš na serveru a u mne si narazil, protože za mne si hráči nedovolili tolik co si dovolí na serveru teď, takové časy ale končí, jak někdo bude urážet členy AT a nebudou respektovat jejich rozhodnutí, ponesou si za to následky pouze sami. Délku trestu si určí vždy AT a ty to nějak nezměníš, naopak jestli budeš nadále provokovat, tak ti dám ban i na web abys měl nad čím přemýšlet jak ses choval k lidem, co se starají o herní server. Je až do nebe volající si stěžovat na něco, co sám děláš...
Po 4.té určite nežiadam unban/unmute :) žiadal som unban asi pred 1.5mesiacom ked som ho dostal tak trochu neprávom čiže tak...
Hakiss... prepáč, veľmi sa ti ospravedlnujem a aj ostatnym adminom ked som ich urazil ale niekedy do sekundy dáte mute hračovi ktory niečo píše apod... prosím vás o Ub a už nebudem urážať Adminov... pozrite sa aj na tu druhu stranku niekedy som reportol aj 10ľudi za den ktory realne niečo robily a dostali mute čiže aj vam som pomohol... tym reportom hráča
Edit2: a ano tiež nemam rad ked niekto niečo na mna piše preto som to reportol
Po 4.té určite nežiadam unban/unmute :) žiadal som unban asi pred 1.5mesiacom ked som ho dostal tak trochu neprávom čiže tak... Hakiss... prepáč, veľmi sa ti ospravedlnujem a aj ostatnym adminom ked som ich urazil ale niekedy do sekundy dáte mute hračovi ktory niečo píše apod... prosím vás o Ub a už nebudem urážať Adminov... pozrite sa aj na tu druhu stranku niekedy som reportol aj 10ľudi za den ktory realne niečo robily a dostali mute čiže aj vam som pomohol... tym reportom hráča Edit2: a ano tiež nemam rad ked niekto niečo na mna piše preto som to reportol
Vzhledem k tomu, že si uvědomuješ chybu, dám ti mute na 2 hodiny a dám UB, ale opravdu by si každý měl uvědomit, že server má své pravidla a nikdo z kolegů není zvědavý na urážky a už vůbec né na souzení co se týče práce na serveru.
Myslím, že takový kompromis je fér play. Nechci aby se to opakovalo, ani na mne ani na kolegy!!
Vzhledem k tomu, že si uvědomuješ chybu, dám ti mute na 2 hodiny a dám UB, ale opravdu by si každý měl uvědomit, že server má své pravidla a nikdo z kolegů není zvědavý na urážky a už vůbec né na souzení co se týče práce na serveru. Myslím, že takový kompromis je fér play. Nechci aby se to opakovalo, ani na mne ani na kolegy!!
vyčkat, popřípadě se zeptat pm na serveru nebo pm na webu, ale nezneužíat na takové věci /report, AT také řeší reporty dle priorit atd.
“Ale ked dam report a nikto aj napr. Do 5minut neodpovie tak čo mam urobiť?... a veľmi dakujem za ub Edit: ban mam pod menom Vychodnar...” vyčkat, popřípadě se zeptat pm na serveru nebo pm na webu, ale nezneužíat na takové věci /report, AT také řeší reporty dle priorit atd.