Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Saint Patrick's Day to all players!

Bug reportsNahlášení bugu na SA-MP

1... 1130 1131 1132 1133 1134... 1146
Nxs
Nxs Don Level 144 26/03/2024 04:25 PM
This text is displayed only for administrators
S1: _nM]NxS. // S2: Nxs. // S3: Nxs. // S4: Nxs. // FiveM: Nxs
Nevíš si s něčím rady?
Užitečné návody od Nexuse | Soukromá zpráva
Nxs
Nxs Don Level 144 26/03/2024 06:58 PM
Nevíš si s něčím rady?
Sensione
Sensione Scam Artist Level 37 27/03/2024 07:56 PM
Zdravim pri zavolani auta fire truck sa vždy takto seklo do steny 3x po sebe je tam chybny jeho spawn male auto sa tam spawne normalne ale velke sa bugne do steny. bugnute auto:https://imgur.com/M6reBzX lokacia: https://imgur.com/A0dQOcJ
Zdravim pri zavolani auta fire truck sa vždy takto seklo do steny 3x po sebe je tam chybny jeho spawn male auto sa tam spawne normalne ale velke sa bugne do steny.
bugnute auto:imgur.com/M6reBzX
lokacia: imgur.com/A0dQOcJ
Farmar89
Farmar89 Level 40 28/03/2024 12:06 AM
statistiky by mali byt naopak: https://ctrlv.sk/T28K
statistiky by mali byt naopak:
ctrlv.sk/T28K
niCe niCe Lead Manager 10/04/2024 11:29 PM
Nemely. Jen se pocet zucastnenych her zacal pocitat pozdeji, nez vyhry.
Nemely. Jen se pocet zucastnenych her zacal pocitat pozdeji, nez vyhry.
DrVost3p
DrVost3p Level 14 29/03/2024 05:58 PM
Zdravím, dnes se mi několikrát bugovalo zaměstnání zahradníka a to tak že mi to zkrátka tu hromadu listí neuznalo (trávil jsem tím nejspíš půl hodiny takže mě to dost zdeprimovalo) s tím že na lokaci která je na videu se občas bugnou listy o ten obrubník a nejde je sfouknout.
Zdravím, dnes se mi několikrát bugovalo zaměstnání zahradníka a to tak že mi to zkrátka tu hromadu listí neuznalo (trávil jsem tím nejspíš půl hodiny takže mě to dost zdeprimovalo) s tím že na lokaci která je na videu se občas bugnou listy o ten obrubník a nejde je sfouknout.

hamamatsu
hamamatsu Level 36 04/04/2024 12:41 PM
Ahojte, v LS na stanici pri gangu Aztekaz je bugnuty vlak vo vlaku a vôbec nefunguje vlaková doprava na celom serveri. Vie to prosím niekto opraviť? Administrátorka Bibi sa mi snažila pomôcť ale ani po resetovaní vlaku nepomohlo. Vopred ďakujem.
Ahojte, v LS na stanici pri gangu Aztekaz je bugnuty vlak vo vlaku a vôbec nefunguje vlaková doprava na celom serveri. Vie to prosím niekto opraviť? Administrátorka Bibi sa mi snažila pomôcť ale ani po resetovaní vlaku nepomohlo. Vopred ďakujem.
ENeMyDaVe ENeMyDaVe Administrator 04/04/2024 02:57 PM
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Nxs
Nxs Don Level 144 07/04/2024 12:25 PM
Pokud zemřu ve volební dodávce, zůstanou mi červeně označeni hráči. https://i.imgur.com/tYgIRHE.png
Pokud zemřu ve volební dodávce, zůstanou mi červeně označeni hráči.

i.imgur.com/tYgIRHE.png
Nevíš si s něčím rady?
MiikeSh
MiikeSh Legendary player Level 70 11/04/2024 01:51 AM
Chtel bych nahlasit bug ohledne zmeny navnady na rybareni, kdy po zmene to napise dole hlasku ''Nemate spusteni zadny job''. Prikladam screenshoty
Chtel bych nahlasit bug ohledne zmeny navnady na rybareni, kdy po zmene to napise dole hlasku ''Nemate spusteni zadny job''. Prikladam screenshoty :)

MiikeSh
MiikeSh Legendary player Level 70 11/04/2024 12:53 PM
Zdravím, chci nahlásit bug ohledně nového updatu s přidanými /úkoly "Vyhrát 5 tuning srazů". Kdy sem dostal splněny úkol za 5x a 10x vyhraný tuning sraz. Kdežto to mám pouze 6x zúčastnění a 3x výhru. Přikládám screeny, které jsou z appky, tak snad to nebude vadit
Zdravím, chci nahlásit bug ohledně nového updatu s přidanými /úkoly "Vyhrát 5 tuning srazů". Kdy sem dostal splněny úkol za 5x a 10x vyhraný tuning sraz. Kdežto to mám pouze 6x zúčastnění a 3x výhru. Přikládám screeny, které jsou z appky, tak snad to nebude vadit :D

Timousek
Timousek Legendary player Level 55 11/04/2024 03:33 PM
Zdravím chcem nahlásiť bug po updatu keď ta super zabije na DM TDM a duelu dostaneš kick za príliš mnoho sebe vrážd.
Zdravím chcem nahlásiť bug po updatu keď ta super zabije na DM TDM a duelu dostaneš kick za príliš mnoho sebe vrážd.
Dragons <3
1... 1130 1131 1132 1133 1134... 1146