Odzkoušeno je skoro vše si myslím, i pokud povolím flag /res set tp true tak to danným hráčům nejde. Nejde jim port na jakokoliv resku či hráče.
“Ten problem nastava nejspise v pripade kdy vam admin vytvoril residenci, pokud ne, zkuste si v residenci povolit teleport pres: /res set tp true pokud se vam napise ze nemate opravneni, zkuste pozadat nekoho z adminu aby vam vas vybrany flag povolil/zakazal.” Odzkoušeno je skoro vše si myslím, i pokud povolím flag /res set tp true tak to danným hráčům nejde. Nejde jim port na jakokoliv resku či hráče.
Když si ve městě chci prodat brnění tak místo toho abych ho prodal kdyz ma poskozeni ho hodim na sebe a stačí abych potom klikl na dveře a to brnění dostanu znova. Takže si potom můžu brnění dělat kolik chci a nic mě to nestojí.
Když si ve městě chci prodat brnění tak místo toho abych ho prodal kdyz ma poskozeni ho hodim na sebe a stačí abych potom klikl na dveře a to brnění dostanu znova. Takže si potom můžu brnění dělat kolik chci a nic mě to nestojí.
PirushAdministratorButcherLevel 12924/08/2013 11:21 AM
Zkoušel jsem a nic takového nejde.
Jenom pro upřesnění: příjdu do města hodim na sebe brnění kliknu na dveře a mám ho.
“Když si ve městě chci prodat brnění tak místo toho abych ho prodal kdyz ma poskozeni ho hodim na sebe a stačí abych potom klikl na dveře a to brnění dostanu znova. Takže si potom můžu brnění dělat kolik chci a nic mě to nestojí.” Zkoušel jsem a nic takového nejde. Jenom pro upřesnění: příjdu do města hodim na sebe brnění kliknu na dveře a mám ho.
Toto není dotazník, ale tu se nahlašují bugy, ještě k tomu špatně zařazeno, jelikož to má být v sekci " web"....
Zkus se zeptat někoho z hlavních adminů, nejlépe Willieho.
Toto není dotazník, ale tu se nahlašují bugy, ještě k tomu špatně zařazeno, jelikož to má být v sekci " web".... Zkus se zeptat někoho z hlavních adminů, nejlépe Willieho.
Když jsem chvilku afk, a pak se pohnu, tak to napíše něco ve smyslu " You don't are afk.Your time is counted" Nebo něco takového už si to nepamatuju, je to spisovná chyba a působí to blbým dojmem, prosím o opravu!
Když jsem chvilku afk, a pak se pohnu, tak to napíše něco ve smyslu " You don't are afk.Your time is counted" Nebo něco takového už si to nepamatuju, je to spisovná chyba a působí to blbým dojmem, prosím o opravu!