Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Saint Patrick's Day to all players!

-- Nahlaseni bugu (Minecraft) --

1 2 3 4 5 6
Pirush
Pirush Administrator Butcher Level 129 23/08/2013 03:55 PM
Odzkoušeno je skoro vše si myslím, i pokud povolím flag /res set tp true tak to danným hráčům nejde. Nejde jim port na jakokoliv resku či hráče.
Ten problem nastava nejspise v pripade kdy vam admin vytvoril residenci, pokud ne, zkuste si v residenci povolit teleport pres: /res set tp true pokud se vam napise ze nemate opravneni, zkuste pozadat nekoho z adminu aby vam vas vybrany flag povolil/zakazal.
Odzkoušeno je skoro vše si myslím, i pokud povolím flag /res set tp true tak to danným hráčům nejde. Nejde jim port na jakokoliv resku či hráče.
Subro
Subro Photographer Level 43 24/08/2013 10:25 AM
Když si ve městě chci prodat brnění tak místo toho abych ho prodal kdyz ma poskozeni ho hodim na sebe a stačí abych potom klikl na dveře a to brnění dostanu znova. Takže si potom můžu brnění dělat kolik chci a nic mě to nestojí.
Když si ve městě chci prodat brnění tak místo toho abych ho prodal kdyz ma poskozeni ho hodim na sebe a stačí abych potom klikl na dveře a to brnění dostanu znova. Takže si potom můžu brnění dělat kolik chci a nic mě to nestojí.
Pirush
Pirush Administrator Butcher Level 129 24/08/2013 11:21 AM
Zkoušel jsem a nic takového nejde. Jenom pro upřesnění: příjdu do města hodim na sebe brnění kliknu na dveře a mám ho.
Zkoušel jsem a nic takového nejde.
Jenom pro upřesnění: příjdu do města hodim na sebe brnění kliknu na dveře a mám ho.
Subro
Subro Photographer Level 43 24/08/2013 11:48 AM
Omlouvám se nevšiml sem si že se mi to sice v inventáři objeví ale asi za minutu zmizí... :DDD
Omlouvám se nevšiml sem si že se mi to sice v inventáři objeví ale asi za minutu zmizí... :DDD
BlackTwoOo
BlackTwoOo Kingpin Level 141 24/08/2013 01:28 PM
Už pár dní se nerestartoval End, pokud to tak má být, tak navrhuji, aby se o5 restartoval.
Už pár dní se nerestartoval End, pokud to tak má být, tak navrhuji, aby se o5 restartoval.
Bewas
Bewas Administrator Level 97 24/08/2013 03:02 PM
Nejdou označovat body pro založení residence....
Nejdou označovat body pro založení residence....
roman453
roman453 Nobody Special Level 86 28/08/2013 12:20 AM
Opravit residence uz nejakou dobu mam vip ucet a muzu si chranit pozemek o velikosti 30x30 a maximalne 2x jako obycejny hrac.
Opravit residence uz nejakou dobu mam vip ucet a muzu si chranit pozemek o velikosti 30x30 a maximalne 2x jako obycejny hrac.
ENeMyDaVe
ENeMyDaVe Administrator Epic player Level 112 28/08/2013 06:02 PM
V žebříčku hráčů u mobů zabito jsem byl první (zabito něco přes 10k) a teď tam mám jen 280, proč?
V žebříčku hráčů u mobů zabito jsem byl první (zabito něco přes 10k) a teď tam mám jen 280, proč?
Bewas
Bewas Administrator Level 97 28/08/2013 06:20 PM
Toto není dotazník, ale tu se nahlašují bugy, ještě k tomu špatně zařazeno, jelikož to má být v sekci " web".... Zkus se zeptat někoho z hlavních adminů, nejlépe Willieho.
Toto není dotazník, ale tu se nahlašují bugy, ještě k tomu špatně zařazeno, jelikož to má být v sekci " web"....
Zkus se zeptat někoho z hlavních adminů, nejlépe Willieho.
Archos
Archos Level 123 06/09/2013 07:19 AM
Když jsem chvilku afk, a pak se pohnu, tak to napíše něco ve smyslu " You don't are afk.Your time is counted" Nebo něco takového už si to nepamatuju, je to spisovná chyba a působí to blbým dojmem, prosím o opravu!
Když jsem chvilku afk, a pak se pohnu, tak to napíše něco ve smyslu " You don't are afk.Your time is counted" Nebo něco takového už si to nepamatuju, je to spisovná chyba a působí to blbým dojmem, prosím o opravu!
1 2 3 4 5 6
This topic has been locked due to inactivity.