Popravde neviem čo to máš za crashe ale tak podme skúsiť aspoň ten základ
1. Kompatibilita: Skús spustiť hru v režime kompatibility. Klikni pravým tlačidlom myši na spustiteľný súbor (exe), vyber „Vlastnosti“, prejdi na záložku „Kompatibilita“ a zaškrtni „Spustiť tento program v režime kompatibility“ a vyber Windows 7 alebo XP.
2. Keď už budeš mať otvorené vlastnosti označ "vždy spustiť ako správca"
Mohol by ti to blokovať aj firewall, alebo zastaralý ovladač na grafiku keď píšeš že sa ti nedá prepnuť lepšia grafika.
Nemáš náhodou dva monitory zapnuté? Skúšal si mať zapnutý iba jeden monitor keď si hral sa:mp? Padalo ti to alebo nie?
Popravde neviem čo to máš za crashe ale tak podme skúsiť aspoň ten základ 1. Kompatibilita: Skús spustiť hru v režime kompatibility. Klikni pravým tlačidlom myši na spustiteľný súbor (exe), vyber „Vlastnosti“, prejdi na záložku „Kompatibilita“ a zaškrtni „Spustiť tento program v režime kompatibility“ a vyber Windows 7 alebo XP. 2. Keď už budeš mať otvorené vlastnosti označ "vždy spustiť ako správca"
Mohol by ti to blokovať aj firewall, alebo zastaralý ovladač na grafiku keď píšeš že sa ti nedá prepnuť lepšia grafika. Nemáš náhodou dva monitory zapnuté? Skúšal si mať zapnutý iba jeden monitor keď si hral sa:mp? Padalo ti to alebo nie?
Kompatibilitu som vždy mal na XP pack 2, nič som donedávna nemenil z ničoho nič to začalo crashovať. žiadny update grafiky a podobne veci neboli. počítač už mám roky a vsetko vždy šlapalo perfektne
Kompatibilitu som vždy mal na XP pack 2, nič som donedávna nemenil z ničoho nič to začalo crashovať. žiadny update grafiky a podobne veci neboli. počítač už mám roky a vsetko vždy šlapalo perfektne
Ja mam napríklad u samp.exe windows 7 ale u gta_sa.exe windows XP (service pack 2) ako píšeš. Twl celkom netuším čo más za problém dúfam že to poriešiš nejak.
Ja mam napríklad u samp.exe windows 7 ale u gta_sa.exe windows XP (service pack 2) ako píšeš. Twl celkom netuším čo más za problém dúfam že to poriešiš nejak.
Tiež som toto riešil a nechcel som prísť o data, tak reinstallom celého windowsu som kúpil externý disk všetko som na neho presunul a reinstall prebehol bez straty súborov ale programy všetky vymazalo...
Tiež som toto riešil a nechcel som prísť o data, tak reinstallom celého windowsu som kúpil externý disk všetko som na neho presunul a reinstall prebehol bez straty súborov ale programy všetky vymazalo...
mam nahrany origo gta na meganz, ma to 3,3gb je to i se story modem, kdybys chtel muzu ti to poslat, popripade muzes zkus instalovat silentpatch, nebo addon abys nemel crashe
mam nahrany origo gta na meganz, ma to 3,3gb je to i se story modem, kdybys chtel muzu ti to poslat, popripade muzes zkus instalovat silentpatch, nebo addon abys nemel crashe