Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
GTA 5

GTA V: Unikl nový plakát!

GTA 5
228
Greg Greg 28/10/2012

Polská fanouškovská stránka GTA-Five.pl uveřejnila velmi důvěryhodnou fotku plakátu, který podle všeho unikl jednomu velkému obchodu. Na tom uvidíme kromě loga hry a obrázků i Spring 2013, tedy jaro 2013.

Na plakátu jsou zmíněny pouze konzolové verze PlayStation 3 a Xbox 360. To by mohlo naznačovat, že PC verze vyjde později, stejně jako v případě San Andreas. Více se o GTA V dozvíme 8. listopadu, to by totiž světlo světa mělo spatřit prosincové číslo prestižního časopisu Game Informer s 18 stránkovým preview. To slibuje nové detaily, obrázky a dojmy z hraní. Tamní šéfredaktor si totiž nedávno v New Yorku nové GTA jako jeden z mála mohl zahrát.






11
228

Comments (1)

Lesk
Lesk Wise one Level 138 29/10/2012 08:24 AM
Podobných úniků o novém Grand Theft Auto tu byly již mraky a často šlo o podvrhy, ale tento je mnohem více věrohodný hned z několika důvodů. Třeba výskytem i prvního artworku, který přímo tvůrci hry zveřejnili teprve tento čtvrtek. Nebo tradičně vysokou kvalitou druhého artworku, který v tomto stylu jen tak někdo nedokáže nakreslit. Nebo podobností nápisu Liquor a sloupu s elektrickým vedením jako v traileru.