Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
GTA 5

GTA 5 nabídne taky vodní stezky

GTA 5
191
Mawerick Mawerick 10/06/2013

Poslední dobou se o novém Grand Theft Auto neobjevuje ani zdaleka tolik informací, kolik by se fanouškům asi zamlouvalo, a je proto třeba vzít zavděk alespoň drobky. Jako třeba relativně nedávno zveřejněným screenshotem na neoficiálním Twitteru titulu, jenž zabírá neznámého člověka na motorce.



To je sice samo o sobě víceméně nicneříkající, ovšem drobný detail se na obrázku přeci jen ukrývá. Dotyčný se totiž projíždí podél vodního kanálu, které v Americe povětšinou křižují města, což znamená, že se do GTA 5 dost možná počítá s možností přepravy lodí i uvnitř městských hranic.



Kromě výše zmíněného nicméně unikl ještě seznam nepotvrzených informací, podle nějž už nebude možné sbírat munici pouze tím, že přes ni přejdete (bude se muset zmáčknout příslušné tlačítko) a taky se začne znovu rozlišovat jestli je všední den, nebo víkend. Samozřejmě s vlivem na hratelnost.

Co se rádií týče, ty budou vždy komentovat aktuální dění ve městě, včetně vašich „práciček“. Prvním oficiálně potvrzeným se navíc stalo KWKR. A aby toho náhodou nebylo málo, line of sight systém údajně bude stejně kvalitní jako v případě stealth her.

11
191
Source:zing.cz

Comments (0)

Be first to comment this!