Proč? Když už jsme Updatovali na telefon a vylepšili jej, jaký má tento smysl? To pokaždé když vašemu příteli ve hře dáte pěstí (např. moji přátelé mně tak zdraví), Tak vám budou za takový nesmysl skákat jen samé hvězdičky? Myslím že se Vám po chvíli nebude líbit..
Díky čau
“- Za napadeni hrace dostanete 1 hvezdicku hledanosti, i kdyz pobliz neni policista” Proč? Když už jsme Updatovali na telefon a vylepšili jej, jaký má tento smysl? To pokaždé když vašemu příteli ve hře dáte pěstí (např. moji přátelé mně tak zdraví), Tak vám budou za takový nesmysl skákat jen samé hvězdičky? Myslím že se Vám po chvíli nebude líbit..
ten novy update je totalna ..... fakt vela stoja zbrane hunter vela si v base sela policajtov
nastavte limit na policajtov a zbrane dajte menej aj cas v base a wl tiez dajte prec ked napadnete hraca
napisal som o tomto aj do navrhov tak si to pozrite
ten novy update je totalna ..... fakt vela stoja zbrane hunter vela si v base sela policajtov nastavte limit na policajtov a zbrane dajte menej aj cas v base a wl tiez dajte prec ked napadnete hraca napisal som o tomto aj do navrhov tak si to pozrite
Nezabijejte bezduvodne hrace a nestezujte si.
Ano, zakaz nakupovani v Ammu-Nation pro hrace s vysokym psychickym stavem se planuje.
Nezabijejte bezduvodne hrace a nestezujte si.
“dalsi paradni update! jako dalsi bych navrhl zruseni ammu nationu, prece nechceme, aby se v gtacku zabijelo!” Ano, zakaz nakupovani v Ammu-Nation pro hrace s vysokym psychickym stavem se planuje.
- Dobrý update, jen asi 90% hráčů bohužel nebudou moc nadšeni no :D Nicméně za mě velmi dobrý nápad :)
“Nezabijejte bezduvodne hrace a nestezujte si. Ano, zakaz nakupovani v Ammu-Nation pro hrace s vysokym psychickym stavem se planuje.” - Dobrý update, jen asi 90% hráčů bohužel nebudou moc nadšeni no :D Nicméně za mě velmi dobrý nápad :)
skôr ako toto by určite viac hráčov uvítalo to, že za každého zabitého hráča by dostal hráš -XP a -RP tak ako to tu bolo pred pár rokmi :/
EDIT : + je tu update na ochranu svedkov ktorý ako tak zabraňuje zabíjaniu hráčov
“Ano, zakaz nakupovani v Ammu-Nation pro hrace s vysokym psychickym stavem se planuje.” skôr ako toto by určite viac hráčov uvítalo to, že za každého zabitého hráča by dostal hráš -XP a -RP tak ako to tu bolo pred pár rokmi :/
EDIT : + je tu update na ochranu svedkov ktorý ako tak zabraňuje zabíjaniu hráčov
alebo rovno mozes zakazat psychopatom drzat zbrane v rukach .DDD
“Ano, zakaz nakupovani v Ammu-Nation pro hrace s vysokym psychickym stavem se planuje.”alebo rovno mozes zakazat psychopatom drzat zbrane v rukach .DDD
hej no :DDD sak prave hovorim novy hraci ked chce nice aby tu hravali tak nech im da nekonecnu spawnochranu do lvl 3 alebo 4 :D a vybavene
“to sa potom môže rovno gang so serveru vymazať” hej no :DDD sak prave hovorim novy hraci ked chce nice aby tu hravali tak nech im da nekonecnu spawnochranu do lvl 3 alebo 4 :D a vybavene
To ze se nesmi vychazet ven nestaci, ono v gtacku se zakaze i zabijet. :D :D ttj no, jeste ze ted GTA aktivne nehraju, takze mi to vlastne je celkem fuk :D:D
To ze se nesmi vychazet ven nestaci, ono v gtacku se zakaze i zabijet. :D :D ttj no, jeste ze ted GTA aktivne nehraju, takze mi to vlastne je celkem fuk :D:D
Každý může být tvůj kamarád, ale nemusí být ten pravý.
Jestli si chces zabijet v GTA, tak si jdi hrat singleplayer, tam si muzes zabijet jak chces. Nas server ma svoje vlastni specificka pravidla, ktera pokud se ti nelibi, tak se seber a dej si odchod.
Opakovane a bezduvodne zabijeni prerostlo v celkem dost zavazny problem, kvuli kteremu velka cast hracu nemohla na serveru v klidu hrat, protoze par debilu muselo vsechny neustale zabijet. Dosavadni nevyhody zrejme hrace od zabijeni neodradily, protoze na serveru neustale pobihalo pres 20 psychopatu. Tak se bude smycka utahovat a nevyhody se budou pridavat, dokud se hraci neodnauci deathmatchovat. Pokud se nekdo na serveru bavil pouze tim, ze zabijel bezbranne hrace, tak mu timto oznamuju, ze pro nej neni nas server urcen, takove hrace tu nechceme a takovy hraci by se meli rovnou smirit s tim, ze se budou pridavat dalsi nevyhody za bezduvodne zabijeni a nebo by meli rovnou tahnout pryc, protoze na jejich drzkovani tady neni nikdo zvedavej.
Jestli si chces zabijet v GTA, tak si jdi hrat singleplayer, tam si muzes zabijet jak chces. Nas server ma svoje vlastni specificka pravidla, ktera pokud se ti nelibi, tak se seber a dej si odchod.
Opakovane a bezduvodne zabijeni prerostlo v celkem dost zavazny problem, kvuli kteremu velka cast hracu nemohla na serveru v klidu hrat, protoze par debilu muselo vsechny neustale zabijet. Dosavadni nevyhody zrejme hrace od zabijeni neodradily, protoze na serveru neustale pobihalo pres 20 psychopatu. Tak se bude smycka utahovat a nevyhody se budou pridavat, dokud se hraci neodnauci deathmatchovat. Pokud se nekdo na serveru bavil pouze tim, ze zabijel bezbranne hrace, tak mu timto oznamuju, ze pro nej neni nas server urcen, takove hrace tu nechceme a takovy hraci by se meli rovnou smirit s tim, ze se budou pridavat dalsi nevyhody za bezduvodne zabijeni a nebo by meli rovnou tahnout pryc, protoze na jejich drzkovani tady neni nikdo zvedavej.
ne sak nice vpohode nemam nic proti ale nezakazuj zabijanie :D
“Jestli si chces zabijet v GTA, tak si jdi hrat singleplayer, tam si muzes zabijet jak chces. Nas server ma svoje vlastni specificka pravidla, ktera pokud se ti nelibi, tak se seber a bez pryc.” ne sak nice vpohode nemam nic proti ale nezakazuj zabijanie :D