Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselý svátek Svatého Patrika všem hráčům!

Nemám auto

1
TylerDurdenSwag
TylerDurdenSwag Mistr Podvodů Level 56 16.2.2020 11:29
Zdravím přišel jsem po dlouhé době na server a chci si přivolat svoje vozidlo ft feltzer a nemám ho na telefonu ani v garáži, vozidlo bylo uloženo a garáž nepropadla
Zdravím přišel jsem po dlouhé době na server a chci si přivolat svoje vozidlo ft feltzer a nemám ho na telefonu ani v garáži, vozidlo bylo uloženo a garáž nepropadla
Steeraz
Steeraz Legendární hráč Level 78 16.2.2020 11:51
Jseš si jistý , že sis ho opravdu uložil? Podívej se na /ulozevozidla , jestli se tam nenachází.
Jseš si jistý , že sis ho opravdu uložil? Podívej se na /ulozevozidla , jestli se tam nenachází.
Bobanwk
Bobanwk Level 126 16.2.2020 11:53
Čus lepší by bylo kdyby si napsal čas a datum kdy si naposledy viděl svoje auto :D a zkus si ho přivolat přes telefon nahradní vozidlo teď si nevzpomenu na název :D A nespletl si se a neulozil si si ho někam jinam? Zkus si vzpomenout
Čus lepší by bylo kdyby si napsal čas a datum kdy si naposledy viděl svoje auto :D a zkus si ho přivolat přes telefon nahradní vozidlo teď si nevzpomenu na název :D
A nespletl si se a neulozil si si ho někam jinam? Zkus si vzpomenout
Smrdí mi ponožka ...
TylerDurdenSwag
TylerDurdenSwag Mistr Podvodů Level 56 16.2.2020 11:56
čus prodlužoval jsem před 2 týdnama cca garáže a pořád bylo takže nevím a druhá věc ne bylo v garáži
čus prodlužoval jsem před 2 týdnama cca garáže a pořád bylo takže nevím a druhá věc ne bylo v garáži
Jozefos
Jozefos Moderátor Komentátor Level 155 16.2.2020 13:18
Čauko, Ako tak pozerám, tak si si vozidlo Feltzer uložiť ku domu dňa 12.12.2019: Mal si to tam uložené, až kým ti dom nevypršal a o vozidlo si prišiel: O vozidlo si teda prišiel vlastnou chybou. Nabudúce si vozidlá ukladaj do garáže, keď vieš že nebudeš dlhšie hrať. Máš dosť nahratých hodín na to, aby si to vedel. Máš ešte nejaké otázky?
Čauko,

Ako tak pozerám, tak si si vozidlo Feltzer uložiť ku domu dňa 12.12.2019:
12.12.2019 15:41:08 (HOUSE) Vytvořeno vozidlo: Feltzer (533), house: 216, vehicleid: 1756
Mal si to tam uložené, až kým ti dom nevypršal a o vozidlo si prišiel:
29.12.2019 15:59:09 (HOUSE) Dům vypršel: house: 21629.12.2019 15:59:09 (HOUSE) Odstraněno vozidlo: house: 216, model: Feltzer (533)
O vozidlo si teda prišiel vlastnou chybou. Nabudúce si vozidlá ukladaj do garáže, keď vieš že nebudeš dlhšie hrať.
Máš dosť nahratých hodín na to, aby si to vedel.

Máš ešte nejaké otázky?
TylerDurdenSwag
TylerDurdenSwag Mistr Podvodů Level 56 16.2.2020 15:57
aha mně vypadlo že mám dum :D v tom případě vyřešené omlouvám se děkuji.
aha mně vypadlo že mám dum :D v tom případě vyřešené omlouvám se děkuji.
1
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.