Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselý svátek Svatého Patrika všem hráčům!

NáhradaNeobdržel jsem tokeny za nonstop hraní.

1
Erixy
Erixy Legendární hráč Level 41 28.2.2025 07:36
Zdravím, administrátoři, Podle mnou dohledaných informací hráč, který hraje nonstop více než dvanáct hodin, získává deset tokenů za každé následující dvě odehrané hodiny. Odehrál jsem již nonstop třicet šest hodin a dle upozornění na webových stránkách jsem obdržel odměnu deseti tokenů pouze jednou (tj. za odehraných dvanáct hodin nonstop). Pokud jsou mé zjištěné informace správné, žádám tedy o zaslání tokenů, které jsem si za tyto dva dny odehrál na svůj účet. Jako důkaz o mém nonstop hraní zasílám snímek obrazovky mých statistik. V rohu dole můžete vidět datum a čas včerejšího dne. Pokud ne, omlouvám se vám za marnění vašeho času čtením mé zprávy. Přeji vám všem, kdo to čtete, příjemný zbytek pátku a víkend. S pozdravem, Erixy
Zdravím, administrátoři,
Podle mnou dohledaných informací hráč, který hraje nonstop více než dvanáct hodin, získává deset tokenů za každé následující dvě odehrané hodiny.
Odehrál jsem již nonstop třicet šest hodin a dle upozornění na webových stránkách jsem obdržel odměnu deseti tokenů pouze jednou (tj. za odehraných dvanáct hodin nonstop).
Pokud jsou mé zjištěné informace správné, žádám tedy o zaslání tokenů, které jsem si za tyto dva dny odehrál na svůj účet.
Jako důkaz o mém nonstop hraní zasílám snímek obrazovky mých statistik. V rohu dole můžete vidět datum a čas včerejšího dne.
Pokud ne, omlouvám se vám za marnění vašeho času čtením mé zprávy.
Přeji vám všem, kdo to čtete, příjemný zbytek pátku a víkend.

S pozdravem,
Erixy

niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 28.2.2025 07:58
System na posilani odmen funguje automaticky a my do nej nebudeme zasahovat a posilat nejake odmeny rucne. Nejspise jsi odmenu nedostal, protoze hrajes 36 hodin nonstop, za vice nez 18 hodin nonstop se uz zadne odmeny neziskavaji.
System na posilani odmen funguje automaticky a my do nej nebudeme zasahovat a posilat nejake odmeny rucne.

Nejspise jsi odmenu nedostal, protoze hrajes 36 hodin nonstop, za vice nez 18 hodin nonstop se uz zadne odmeny neziskavaji.
1
Toto téma bylo zamknuto.