Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Rozhovor s CEO organizace OUTLAWS, Martym

Interview & Rozhovory
log1c27 log1c27 21/12/2022
Vítám všechny čtenáře u mého prvního rozhovoru! Budu rád za vaše připomínky či návrhy v komentářích.
Dnes tu mám speciálního hosta a tím je CEO jedné z nejúspěšnějších organizací na serveru, dlouholetého hráče a nově přijatého pomocníka MARTYHO!



1) Ahoj, ještě jednou díky za přijetí pozvánky k rozhovoru. Představil by ses prosím pro hráče, kteří tě neznají?

Zdravím všechny. V první řadě bych ti chtěl poděkovat za pozvání do tvého rozhovoru, budu se snažit
rozepsat ať to stojí za to a popsat jak sebe, tak i vše co se odehrává kolem mě. Každopádně jmenuji se
Marty a je mi 23 let, momentálně působím na serveru jako helper a hlavně jako CEO organizace OUTLAWS. Nechci zmiňovat nic víc ze svého osobního života, maximálně to že pracuji a většinu času trávím právě na serveru se svoji organizaci. Někteří blízcí přátelé a členi ví více z mojeho života, ale nemám za potřebí to zveřejňovat právě tady.


2) Registraci na webu máš v roce 2014. Co tě ke hře přivedlo, a jaké byly tvoje první pocity po připojení na server?

GTA San Andreas je ve zkratce moje dětství, byla to jedna z prvních her, kterou jsem měl v PC a hrál
jsem několikrát Singleplayer, který i po tolika letech nikdy neomrzí.

Díky bratranci jsem zjistil, že se dá hrát online s lidma, většinou jsem hrával jenom tak nějaký drift
servery a převážně servery kde bylo TDM ve stylu COD a prostě jenom tak jsem hrál s přestávkami a pařil
jsem i jiný hry. Nakonec jsem objevil nějaký server Roleplay a strašně mě začal bavit tento styl, ale nebylo
to právě WTLS, takže moje začátky na SAMP jsou i starší než 2014.

Nicméně na WTLS jsem se objevil poprvé roku 2014, kdy se svým tenkrát nejlepším kamarádem jsme se zaregistrovali a hráli jsme spolu na serveru a dělali různé aktivity. Samozřejmě že jsem nehrál aktivně v té době a zničeho nic jsem i přestal hrát a vrátil se v roce 2018-2019, tenkrát jsem ani nevěděl že jsem na tom serveru hrál a díky emailu jsem zjistil jak jsem se tam jmenoval a začal opět hrát aktivně s pár měsíčními přestávky, dejme tomu až do teď.


3) Dobře, co tvůj nick? Jak tě napadl?

Můj nick Marty je prostě moje jméno, ale i v soukromém životě má pro mě velký význam, jsem zvyklý že mi tak každý říká. Přemýšlel jsem kolikrát, že bych si dal něco jiného, ale tohle ke mně sedí nejvíc, i když si řeknete že je to prostě obyčejné warez jméno. U mě ve městě Martyho můžete vidět na ulici, i když tam není. Bohužel nebudu říkat jak to myslím, to už si domyslete.


4) Před pár dny ti byl udělen post pomocníka, co tě pro podání přihlášky přimělo?

Jsem velice rád a vážím si tohoto postu, protože server je super a hlavně rád pomáhám lidem, kteří zrovna něco neví. Bez problému hráčům vysvětlím dopodrobna informace a mám z toho dobrý pocit.
Říkal jsem si, že budu pomáhat jenom lidem v organizaci, ale to se změnilo a pomůžu kdykoli a komukoliv. I přesto, že toho mám na serveru hodně, vždy si čas najdu. V minulosti jsem zkusil podat přihlášku, ale bez odezvy. Řekl jsem si, že už to nemá smysl, ale po nějaké době jsem to zkusil a nakonec to vyšlo a moc si toho vážím.


5) Další metou je moderátor, přemýšlel si někdy o tom že bys byl členem admin týmu?

Za tu dobu co hraji na serveru, jsem nikdy nepřemýšlel, že bych mohl být v AT, ale nic není nemožné. Každopádně není to můj primární cíl, ale určitě to časem zkusím a uvidíme. Začátky samozřejmě by byly těžké, ale vždy to chce čas, jako třeba teď na pozici helpera. Není to těžká práce, ale vše je vždy o zvyku jako v životě. Nemám k tomu víc co říct, časem to zkusím a uvidíme.


6) Na serveru máš nahráno přes 4 tisíce hodin. Jaká je tvoje oblíbená aktivita na serveru?

Je to hodně nahraných hodin na serveru, hlavně protože jsem to ze začátku hodně tryhardil. Baví mě snad všechny aktivity krom eventu, které moc nemusím. Samozřejmě, že sem tam se připojím na nějaký který mi jde, ale spíš se věnuju jiným aktivitám jako třeba autodílna, vaření metamfetaminu, když mám více času tak datacentra, heisty a převážně organizace, kde s chlapci děláme CEO práce a výzvy.


7) Dobře, nyní k věci, hlavní důvod proč jsem si tě sem pozval je tvá organizace OUTLAWS. Kdy jsi organizaci založil? A jaké jsou největší úspěchy?

Jak už jsem zmiňoval u nás na blogu, tak po rozpadu Mighty Bosses, jsem s kamarádem založil naší organizaci a to 21.4.2020. Do teď toho nelituji a jsem rád za to co jsme společně vše dokázali. Nic nebylo jen tak a cesta byla těžká, kolik lidí nás podrazilo, plus do toho organizační války, ale i přesto jsme ten tlak ustáli a jsme pořád tady. Samozřejmě se organizace párkrát rozpadla kvůli neaktivitě, ale to jenom na pár měsíců. Vážím si všech ředitelů, kteří jsou stále při mně a pomáhají mi se vším. Náš největší úspěch je, že jsme pořád tady a vybudovali jsme společně komunitu skvělých hráčů, samozřejmě nikdy nic nejde hladce a občas se vyskytne problém v organizaci, který je potřeba vyřešit. Chystám se napsat další téma do našeho blogu, kde shrnu náš rok 2022 s úspěchy i z minulosti, takže více informací nechám do blogu.

8) Pojďme trochu do minulosti. Organizaci OUTLAWS všichní znají jako jednoho z hlavních rivalů a konkurentů teď už neexistující organizace REDY RECORDS jejíž CEO byl hráč ReadyBoss. Situace byla jednu dobu opravdu vyhrocená a skončila až po Readyho mutu a následném permabanu. Jaká je tvá zkušenost s tvojí defacto první velkou organizační válkou?

Na tyto časy vzpomínám rád, i když to bylo hodně vyhrocené. S Redym jsem byl v pohodě, do doby kdy mě už nebavilo dennodenně číst jak hrotí lidi, uráží a dělá si z nich srandu v chatu. Začalo to tím, že jsme napadli jeho člena a on to regulérně neustál a po tomhle začal i do mě sypat nesmysly. Šlo to řešit i jiným způsobem, než urážením naší organizace a mojí osoby, ale je to jeho věc.

Tímto začala mezi námi velká válka, která trvala měsíce a samozřejmě jsme to ustáli do dne, kdy adminy to přestalo bavit a sešli jsme se společně ve voicu kde jsme vyjednali mír a podmínky. Teď si přesně nejsem jistý, ale myslím si, že po nějaké době to stejně pokračovalo, až do té doby než Redy dostal mute a následně permu. Samozřejmě je to dobrá zkušenost a respekt pro Redyho, který dokázal hodně s jeho organizaci.

9) Jaké byly tvoje začátky v organizaci? Zůstali ti nějací ředitelé a společníci v organizaci loajální do teď, i přes pár problémů které organizace měla?
Vnímáš nějaký rozdíl mezi současným postavením organizace a dobou kdy začínala?


Moje začátky byly ve VYDRUS, kde jsem začínal jako společník a tam jsem se naučil jak to funguje v organizaci.
Další organizace byla Mighty Bosses, kde jsem byl chvilku jako společník a následně jsem se stal ředitelem organizace. Po rozpadu jsem uvažoval jestli bych nešel do Anvil, protože jsem byl velice žádaný, ale nakonec jsme vytvořili Outlaws.
Outlaws se skládalo převážně z MB členů, ale většina už u nás není. Ale samozřejmě, že všichni ředitelé a většina společníků, jsou u nás už hodně dlouho i přes naší neaktivitu, čehož si moc vážím i když to mají semnou těžké.
Ano, vnímám hodně velký rozdíl, jak to probíhalo tenkrát a jak teď, dřív jsme budovali sestavu a nebylo to jenom tak, dlouho to trvalo než jsme se dostali nahoru. V poslední době, kdy jsme se vrátili po 9ti měsících, to moc dlouho netrvalo a už držíme 11x vítěznou vlnu v soutěži.


10) Nyní tvoje organizace vede už dlouhou válku proti konkurenční organizaci Dragons, CEO Bobby. V posledních dnech se ale situace značně vyhrotila, členové obou organizací si začali jít po krku. Jaký k tomu máš postoj?

Jedná se hlavně o konkurenční organizaci a pro nás je to velký rival. Respekt pro Bobbyho co vše s klukama dokázal, ale budeme se snažit být velká konkurence.
Většinou taková válka začne slovně a pak má svoje pokračování v ulicích, bohužel někdo musí furt urážet a provokovat z jejich strany. Já se většinou snažím kluky uklidnit, tím aby na urážky nereagovali a dělali svoji práci v zabíjení.
Beru na vědomí, že si každý řekne "Nechápu proč to tak hrotíte, je to jenom organizace"..
Ano, je pravda že je to jenom organizace, ale o tom je přesně ta rivalita, pokud jde do tuhého musíte bojovat, tak to bylo a tak to i bude a určitě nikomu nerozkazuju a
nenutím co má a nemá dělat.



11) Co ostatní organizace na serveru, bereš je jako konkurenci? Jaké máš vztahy s ostatníma CEO organizací?

Žádnou jinou organizaci neberu jako konkurenci, maximálně RW s CEO výzvama. Ale jelikož Texx je v klidu chlap a pomáháme si navzájem na výzvách, tak není co řešit. Ostatní organizace jsou pro nás neutral a nevedeme s nikým jiným žádný spor. Teda pokud nemá někdo blbé narážky a neprovokuje, což se párkrát stalo a přesně v tento moment, se spor musí vyřešit. Jak jsem říkal snažíme se nebýt jako ostatní a neprovokovat, ale čistě jen zabíjet za hloupé řeči.


12) Jaký je tvůj hlavní cíl jako CEO organizace? Čeho bys chtěl dosáhnout?

Můj primární cíl je vyhrávat soutěže a překonávat naše dosavadní rekordy. Vybudovat profesionální přístup všech členů, i když je to u některých těžké, ale i tak máme super komunitu starých i nových hráčů.
Do budoucna bych chtěl vyhrát Turnaj organizaci, v kterém jsme nedávno skončili jako organizace na 2. místě. Každopádně nechci mít nejsilnější organizaci, to je nereálné, ale chtěl bych, abychom s každým vycházeli v poklidu.


13) A jak bys hodnotil náladu v tvoji organizaci, myslíš že jste dobrá komunita?

Myslím si, že jsme super komunita skvělých hráčů. Někteří z nás mají hodně velké zkušenosti, hlavně moji ředitelé, ale i někteří společníci. Respektujeme naše pravidla a důležité je i komunikovat mezi sebou a říkat si věci narovinu, za to vše jsem strašně vděčný, že to kluci chápou. Samozřejmě, že vždy se někdo najde kdo je toxic a začne kazit dobrou náladu v organizaci, je potřeba takové lidi řešit v poklidu. Já osobně řeším vše s klidnou hlavou protože nemám za potřebí se dohadovat a urážet.

14) Dobře, ještě jednou díky za to že jsi přijal mé pozvání a přeji ti hodně štěstí jak ve hře tak v osobním životě.

Ještě jednou děkuji za pozvání k rozhovoru a tobě přeji ať se ti daří ve hře, ale hlavně v osobním životě.


Děkuji všem, kteří to dočetli až sem. Jestli bude mít rozhovor dobré ohlasy, napíšu časem další. Přeji hezký den.
19
488

Comments (8)

Fl4yuS3
Fl4yuS3 Adored Level 94 06/04/2023 04:10 PM
Mozna bych bral zpatky rozhovory od Litvy, roxmana atd. :D cenim snahu ale
Stiffy
Stiffy Administrator Motion picture owner Level 142 07/01/2023 07:32 AM
skoda otazek a nuloveho rozvedeni/navazani na martyho odpovedi. Otazky co muzes pouzit jak pres kopirak u kazdeho ceo na serveru, nic osobnejsiho. Pokud budes nekdy delat dalsi, zkus si precist i odpoved hosta namisto automatickeho posilani nove otazky, nekdy je fajn na neco navazat nebo nechat hosta neco dovysvetlit. Neber to jako hejt, ale jako zpetnou vazbu, samozrejme jsem rad ze blog interview a rozhovory pokracuje a tesim se na zajimave cteni.
MARTY187
MARTY187 Jailbird Level 66 29/12/2022 12:31 AM
nezajímavej hráč ale díky za snahuJsem rád, že máme něco společného :)
SPIIINA
SPIIINA Level 193 24/12/2022 12:28 PM
nezajímavej hráč ale díky za snahu
187kHamzat
187kHamzat Businessman Level 29 24/12/2022 11:59 AM
<3
Dominik2442
Dominik2442 Level 9 21/12/2022 06:11 PM
Parádní rozhovor :P
Kralik13
Kralik13 Nobody Special Level 29 21/12/2022 04:54 PM
Pěknej rozhovor;D
MARTY187
MARTY187 Jailbird Level 66 21/12/2022 03:26 PM
<3