Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA 5

Detektor kovů na FiveM!

GTA 5
283
Skopi Skopi 15.9.2024

Přijď si vyzkoušet hledání cenností pomocí detektoru kovu, sebrat letecké shozy nebo jen rozbal stan a posaď se s pivem za zvuků rádia. Ke všem těmto aktivitám zbývá jen jedno připojení na server a můžeš si je vyzkoušet.

Pro nalezení ztracených předmětů ti stačí zakoupit detektor kovu a vyrazit na túru. Ať už jsi na pláži, v lese nebo na travnatých pláních, můžeš vytáhnout svůj detektor kovu a začít hledat. Stačí zavětřit i jen špetku signálu a pak už jde jen o to, jak rychle se dokážeš přiblížit ke správnému místu. Čím více se přibližuješ k vytoužené cennosti, tím větší signál ti detektor odhalí a zobrazí na obrazovce. Následně už jen předmět vyhrabeš ze země a je tvůj. Můžeš nacházet nejen odhozený odpad, ale i cenné šperky a starožitné mince.

Pokud chceš přijít k výdělku jinak a rád brouzdáš mapou, letecké shozy jsou to pravé pro tebe. Jednou za čas přeletí po obloze letadlo a shodí krabici na padáku. Tuto krabici stačí lokalizovat, odhadnout kam dopadne a následně získat její obsah. Nenajdeš zde jen nějaký bezcenný odpad, ale opravdové cennosti. Obsahem krabice mohou být zbraně, drogy nebo třeba diamanty a jiné zboží do zastavárny. Dávej si pozor, aby ti obsah nevyfoukl někdo jiný přímo před nosem, nebo abys neztratil místo dopadu - musíš pořádně sledovat, kam krabice dopadne.

Jestli jsi přesycen akcí a chceš někde strávit čas s kamarády, poslechnout si hudbu a užít si chvilky odpočinku, zamiř do loveckého obchodu. Můžeš zakoupit stan, vybavení na kempování, pivo, gril a spoustu dalšího. Zbývá už jen vzít nohy na ramena a vyrazit do lesa. Po cestě můžeš ulovit zvěř nebo chytit rybu, kterou si můžeš při západu sluníčka upéct na grilu a využít ji na zahnání hladu, který na tebe po cestě určitě přijde.

Už jsi našel své první cennosti, nebo jsi spíše odpočinkový typ a chystáš se na svojí túru zakončenou kempováním v lesích? Přijď si na server vyzkoušet novinky a najdi výdělek nebo klid!

19
283

Komentáře (1)

Sishire
Sishire Výtržník Level 35 16.9.2024 15:45
elon2