Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA 5

Cfx.re se připojuje ke společnosti Rockstar Games

GTA 5
326
Next Next 11.8.2023

S radostí Vám dnes oznamujeme, že Cfx.re, tým stojící za projekty FiveM a RedM, je nyní oficiálně součástí společnosti Rockstar Games.

V posledních několika letech jsme s nadšením sledovali, jak tvůrčí komunita společnosti Rockstar hledá nové způsoby, jak rozšířit možnosti her Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption 2, zejména prostřednictvím vytváření specializovaných serverů pro roleplay. Abychom toto úsilí ještě více podpořili, nedávno jsme rozšířili naše zásady týkající se modifikací tak, aby se oficiálně vztahovaly i na modifikace vytvořené tvůrčí komunitou pro roleplay.

Spoluprací s týmem Cfx.re jim pomůžeme najít nové způsoby podpory této úžasné komunity a zlepšit služby, které poskytují svým vývojářům a hráčům.

V následujících měsících Vám přineseme další informace.

25
326

Komentáře (3)

niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 335 11.8.2023 23:28
Doufám, že to znamená, že už se nebude čekat 14 hodin na týpečka, než se vyspinká a nahodí FiveM, aby se dalo napojit na servery.
Touché!
Next
Next Level 91 11.8.2023 21:17
Aneb jak psal Amas :D

Doufám, že to znamená, že už se nebude čekat 14 hodin na týpečka, než se vyspinká a nahodí FiveM, aby se dalo napojit na servery.
Stiffy
Stiffy Administrátor Majitel filmového studia Level 140 11.8.2023 21:05
Super zprava out of nowhere. Tak snad i nasledujici vyjadreni znamena mene crashu a vice moznosti pro fivem do budoucna.
„Je to obrovský krok vpřed v růstu naší komunity a příležitost pro nás spolupracovat s Rockstar Games na rozvoji platformy FiveM a tvůrčí komunity kolem ní,“ píše v prohlášení Cfx.re.